Friday, November 20, 2009

.im home.

salam

akhirnye ak skrg sudah berada kt rumah.hmpir sminggu ak melepak kt UMP tu even da abes final exam.smlm smpai rumah dlm 600ptg.perjalanan smlm agak best jgak sbb xbyk kete mase tu.jln pon lenggang je,tp xbermakna kete yg ak naek tu dpandu laju.hehehehe.tp,still ade kejadian yg mmbuatkn perut ak kecut.ktorg almost eksiden.naaaa~ eksiden lg.mase tu lihin bawak kete 'sedang' la pastu ntah dr mane,tibetibe ade 1 kete nk masuk lane ktorg.dgn tibe2 je lihin masuk lane sebelah aka lane bertentangan utk mngelakkn telanggar kete org tu but suddenly baru nmpk lane yg ktorg masuk tu pon ade ad kete.naseb baek..NASEB BAEK kete tu brek mngejut n bg space kt ktorg masuk lane ktorg balik walaupon rasenye space yg tggal tu ckup2 je utk masuk.mmg tayar kete lihin da berbunyibunyi da.mcm drift gitu sambil berbau hangit.sungguh damn skali kete yg tbetbe masuk lane ktorg tu.xnk pucat la plak muke time tu.alhamdulillah x eksiden.ak pon nk je angkat jari tgh ni kt kete tu.pheeewww~
tu je la yg menspoilkn journey balik smlm.overall quite enjoy gak sbb jln tu sgt lengang.lori pon xbyk,kalo slalu mmg beratur la lori kt jln tu.

so skrg,ak da berada d rumah.mase post entri ni ak btol2 tgh mngadap tv yg da lame ak xtgk.maklumla,kt UMP kalo layan NUR KASIH pon tgk internet je.isnin ni kalo xde prob,mybe ak akn g lepaklepak dgn batchmate ak utk bermain futsal.futsal bebeh..kompem semput la nnt.maklumla sem ni ak agak kurg bersenam kt UMP tu.aishhhh~ bile da ade kt rumah ni,its mean ak btol2 da cuti n akn spent mase kt rumah je la.gonna miss every minutes kt UMP tu.kt UMP tu best gak la,ade ramai mmber.wat pape pon samesame je.

ok la,ak nk ucapkn selamat bercuti kt korg smue.UMP pon ak rase arini (jumaat/20.11) la ari last utk final exam.so good luck sape yg amek exam arini!!

2 comments:

MOHD FIRDAUS WAHAB said...

nsb bek ko idup lagi..
hahak..

azam.blindside said...

hidup lg..
masih d beri peluang utk bernafas d dunia ini..
hehehe