Thursday, December 3, 2009

aku rase.....

salam

entri d post smase match
ARSENAL vs MAN CITY



aku rasa
sedih ; bila ak xdpt ape yg ak nak
kecewa ; bila xdpt ape yg ak impikan
gembira ; bila dpt bersama keluarga n sahabat2
bangga ; bila mnjd yg terbilang
rindu ; bila berjauhan dgn orgorg yg mmberi ak smangat
cuak ; bila berada d situasi genting
nervous ; bila masuk pdg utk match rugby
sakit hati ; bila kne tipu
geram ; bila tgk match EPL yg ntah pape


ak yakin kamu smue mempunyai perasaan seperti ak dan ak juga yakin bahawa kamu smue turut memendam perasaan.mungkin utk menjaga persahabatan,perhubungan dan mungkin utk mengeratkn silaturahim.ak xtahu apa yg ak rasekn skrg.rase serabut.rase ada beban yg aku xtahu mcm mane nk ringankn.knape ye? aku ada sahabat yg sntiasa ade dgn aku.bru td ak g lepak dgn gone,batchmate of mrsm terendak.almost 2years xjumpe,mcmmcm cerita ade.aku gembira jumpe merekamereka yg sntiasa support aku.aku besyukur krn masih ada org yg mengambil berat akn aku.aku berterima kasih kalo ada org yg sudi merindukn aku tapi aku xtahu adekah aku mampu menggembirakn merekamereka smua.aku berharap,hari-hari begini jgn ada lg.rasa sgt down,tiada smgt.aku mahukn hari-hari yg ceria,gembira dan bersemangat.xkira walau d mana aku berada,rumah mahupun UMP.semoga kalian d berkati.



2 comments:

i.Z.z.A.t.Y said...

aku tahu kenapa kau down.sebab rindu aku and lama tak skype kaaaann...haha

azam.blindside said...

hehehehe~
rindu dowl kt kau..
skype plak bengong je skrg nih...
aishhhh~